Ποιοι Είμαστε

H Data Venia- Εξοπλισμός και Υπηρεσίες Ενέργειας- είναι μια αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία με εξειδίκευση στην προμήθεια εξοπλισμού και την παροχή υπηρεσιών στους τομείς των φωτοβολταϊκών έργων και της ορθολογικής χρήσης ενέργειας.

Ιδρύθηκε από μηχανικούς το 2009 με αντικείμενο την εισαγωγή, διάθεση και υποστήριξη του κορυφαίου φωτοβολταϊκού αντιστροφέα REFUsol.

Σήμερα, με δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες στο ενεργητικό της, έχει διευρύνει τον αριθμό των κορυφαίων οίκων που εκπροσωπεί στον τομέα των φωτοβολταϊκών έργων και επεκτείνει τη δραστηριότητά της και σε άλλους τομείς.

1

DATA VENIA σημαίνει "με όλο το σεβασμό". Αποδίδει τον τρόπο που προσεγγίζουμε το αντικείμενό μας και τους συνεργάτες μας.

Στη DATA VENIA - Εξοπλισμός και Υπηρεσίες Ενέργειας - επιδιώκουμε τόσο ο εξοπλισμός που προσφέρουμε, όσο και οι υπηρεσίες μας να είναι οι κορυφαίες της αγοράς.

Επικεντρωνόμαστε στην ουσία και σε ό,τι μεγιστοποιεί την παρεχόμενη προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας.

Δεσμευόμαστε για την τήρηση αυστηρών κανόνων επιστημονικής δεοντολογίας και τη διασφάλιση υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Πέραν της εξειδίκευσής μας και της πολυετούς παρουσίας μας στο χώρο των επιχειρήσεων, βασιζόμαστε στην τεχνογνωσία και αξιοπιστία των προμηθευτών μας και τον επαγγελματισμό των συνεργατών μας.