Τα νεα μας

διαβαστε τα νεα μας

2η Διεθνής Έκθεση “VERDE.TEC 2018”

2η Διεθνής Έκθεση “VERDE.TEC 2018”

Σας ενημερώνουμε ότι συμμετέχουμε στη 2η Διεθνή Έκθεση “VERDE.TEC 2018” που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.C.) στην Παιανία Αττικής και σας προσκαλούμε στο περίπτερό μας Δ21 για να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να κατεβάσετε την ηλεκτρονική σας πρόσκληση από ΕΔΩ. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.
82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σας ενημερώνουμε ότι συμμετέχουμε στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και σας προσκαλούμε στο περίπτερό μας στο Κτίριο 2, Stand 1 (EBEA), Χώρο 9 για να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.
1η Διεθνής Έκθεση Verde.Tec ‘17

1η Διεθνής Έκθεση Verde.Tec ‘17

Σας ενημερώνουμε ότι συμμετέχουμε στην 1η Διεθνή Έκθεση “VERDE.TEC ’17” που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.C.)
και σας προσκαλούμε στο περίπτερό μας Δ17, όπου μαζί με τους νέους REFUsol, θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα προϊόντα του μεγαλύτερου κατασκευαστή φωτοβολταϊκών αντιστροφέων παγκοσμίως, της εταιρείας HUAWEI.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ηλεκτρονική σας πρόσκληση από ΕΔΩ Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.